Coming soon

Következő túra: Nagyerdei séta, Téli tábor - Dinnyés

2010. október 30., szombat

Geocaching Debrecenben





Mondjuk úgy, hogy ennél síkabb útvonalú túra nem volt, és többé nem is lesz. Ezt tényleg bárki teljesíteni tudja, vagy ha nem bírja a kilométereket, a város közelsége miatt bármikor kiszállhat. Kiváncsi vagy? Klikk tovább!


Ideje: Október 30. szombat Találkozó reggel 10-kor, a Debreceni Egyetem botanikus kertjének bejáratánál. Az első láda itt lesz, a belépő pár száz forint.  

Tervezett ládák: GCHBS; GCDeNa; GCDbvt; GCKMGT; GCDBHO; GCHOSI

Nos, ez is lezajlott. És ez volt az első túra, amin nem csak ismerősök, és azok ismerősei voltak. Összesen négyen vágtunk neki a túrának. Az Egyetem botanikuskertjétől egészen a Liget térig jutottunk, összesen négy ládát érintettünk, ebből sajnos egy épp szabadságon volt, így csak háromszor írhattuk be magukat a logbookba. Sebaj, lesz még alkalom, hiszen maradt még láda. Az élmény így is megvolt, mert végül kikötöttünk egy cukrászdába, ahol pótolhattuk a 15km alatt elvesztett energiát. Nem is szaporítom tovább a szót, hiszen amit írni tudnék az csak a ládák megtalálásában segítene téged kedves olvasó, és ugye én nem szeretném elrontani a kincskeresés örömét. :) Következzenek a képek, amik talán kedvcsinálók lesznek, hogy legközelebb ne csak négyen legyünk. A kis térképen kékkel a tervezett útvonalat, pirossal a megtett utat jelöltem.



Track:  KLIKK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése